Procesoptimalisatie bij Machinefabriek v.d. Elsen

Actief betrekken van alle medewerkers als basis voor succes

Als u als ondernemer naar uw eigen organisatie kijkt, dan is het vast herkenbaar dat er over de hele breedte verbetermogelijkheden worden geconstateerd. Van gebrekkige informatieoverdracht in het voortraject, tot grote hoeveelheden materialen op de werkvloer die uw mensen belemmeren bij de uitvoering van werkzaamheden. Medewerkers zijn hierdoor vaak bezig met randzaken als lopen, zoeken, wachten op instructies, overleggen en het verrichten van allerlei andere handelingen die geen waarde toevoegen aan het product. Uw gevoel zegt dat dit beter kan, maar de vraag is hoe al deze verbeterpunten allemaal en gecoördineerd kunnen worden opgepakt? En natuurlijk, wat levert het op?

Lees hier het hele artikel >

Commentaren voor deze post zijn gesloten.