Uitbreiding machinepark

Machinefabriek van den Elsen breidt haar machinepark uit met wederom een nieuwe Hedelius 5-assig simultaan bewerkingscentrum, de nieuwste generatie 5-assige freesmachines van Hedelius: Acura65.

Met de investering in een 3e Hedelius 5-assige freesmachine in het grotere bereik kunnen we nog beter aan de toenemende vraag naar complexe precisie freesdelen voldoen. De aanschaf van deze Acura65 is een perfecte aanvulling op onze 5-assige freesafdeling. De planning is dat de machine vanaf week 26 volledig operationeel is.

Werkbereik: Ø 700 mm x 650 mm x 600 mm

 

Tevens hebben voor onze draaierij geïnvesteerd in een nieuwe Hyundai-Wia L150Y, een moderne CNC draaimachine met aangedreven gereedschap en stafaanvoer voor onbemande productie. Deze machine is reeds geïnstalleerd en operationeel.

Werkbereik: Ø 240 mm x 530 mm, doorlaat stafaanvoer Ø 45 mm

Met deze investeringen zijn wij in staat u nog beter van dienst te zijn in de toekomst.

Commentaren voor deze post zijn gesloten.