Promas ziet populariteit Acura65 groeien

De bedieners van Machinefabriek Van den Elsen voor het zojuist aangeschafte Acura65 bewerkingscentrum.
Het 5-assige bewerkingscentrum Acura65 van Hedelius is volgens Richard Hermans van Promas Machines in Maasbree stevig op weg een hardloper te worden.
Want naast onder meer Tosec in Zwolle, dat een geautomatiseerde versie van de nieuwe Acura65 (en daarmee de derde Hedelius) heeft besteld, heeft nu ook Machinefabriek Van den Elsen in Bergeijk de Acura65 aangeschaft. Voor Van den Elsen, toeleverancier van hoogwaardige fijnmechanische componenten en modules, is dit inmiddels de vierde machine van de Duitse fabrikant Hedelius, die in ons land wordt vertegenwoordigd door Promas. “De hoge mate van betrouwbaarheid van Hedelius machines is voor een groot deel bepalend voor deze herhalingsaankopen van beide klanten”, aldus Richard Hermans. “Maar daarnaast telt ook het uitgekiende ontwerp van de Acura machine met een fors werkbereik op een gering vloeroppervlak, gecombineerd met een uitstekende performance en standaard een grote gereedschapswisselaar van 65 posities.”
De bedieners van Machinefabriek Van den Elsen voor het zojuist aangeschafte Acura65 bewerkingscentrum.

Commentaren voor deze post zijn gesloten.