VDE special product BV biedt een breed spectrum aan services voor innovatief ontwerp van hoge precisie producten in metaal en kunststof, in diverse industrieën. VDE special product BV is uw partner voor complete productontwikkeling, engineering en assemblage, van initieel idee tot aan productlancering.

Met onze expertise helpen wij u uw voorsprong te behouden op het gebied van productontwikkeling, door toepassing van de nieuwste technologieën. Van concept tot 3D-modellering en testen: Ons team biedt de oplossingen die u nodig heeft voor het ontwikkelen van producten met de hoogste kwaliteit, met in achtneming van alle criteria voor regelgeving en certificeringen.

U wordt bij elke stap in het ontwikkeltraject betrokken en wij gebruiken onze expertise om u te adviseren betreft een optimaal ontwerp en productieproces. Wij kunnen u ondersteunen in optimalisatieprojecten voor zowel producten als voor processen (productie, assemblage, logistiek). Ons doel is om elk product af te leveren naar volledige tevredenheid en in overeenstemming met alle specificaties en vereisten, met optimaal gebruik van grondstoffen en productiecapaciteit.

Het onderstaande voorbeeld toont een innovatief product, ontwikkeld door VDE special product BV in samenwerking met AB InBev.

De Burst Bottle is een herbruikbare simulatie-fles, die wordt toegepast om een kapot springende fles in een vulmachine te simuleren. Dit type simulatie is een standaard testprocedure die frequent moet worden herhaald. De Burst Bottle klapt in onder de vuldruk, waardoor een sensor een fout detecteert. Tijdens de traditionele procedure liet men daadwerkelijk een fles kapot springen of werd enkel het signaal gesimuleerd, wat de machine moest laten stoppen. Met de Burst Bottle, die automatisch kan worden uitgeworpen, is het stoppen van het proces na het uitvoeren van de test niet meer nodig.

De Burst Bottle verbetert niet alleen de kwaliteit en snelheid van de test procedure, maar ook de veiligheid. De Burst Bottle is volledig herbruikbaar. Diverse modellen werden ontwikkeld in overeenstemming met de verschillende typen bierflessen en vulmachines wereldwijd.

Naast productontwikkeling, worden ook alle grotere niet-Nederlandse accounts gemanaged binnen VDE special product BV. Dit geldt zowel voor productie binnenshuis als voor productie door derden.

Wij verwelkomen uw uitdagingen met betrekking tot productontwikkeling. Neem contact met ons op om uw ideeën met ons te bespreken. Wij voorzien u graag van passend advies.

Lees hier meer over de Burst Bottle.

 

VDE special product BV
Waterlaat 5,
NL-5571 MZ Bergeijk, The Netherlands
Tel: +31 497 518838
info@vdespecialproducts.com