Vacature Zager Fulltime (M/V)

Houd jij ook van zelfstandigheid in je job? Wij zoeken een gemotiveerde medewerker die onze zagerij zelfstandig kan runnen. Je zorgt voor het laden en lossen van binnenkomende materialen en je ondersteunt de logistiek en opslag. Je zaagt de basismaterialen op maat voor verwerking tot eindproduct in de machinefabriek. Het betreft een leuke en veelzijdige fulltime positie, waarin je verantwoordelijkheid draagt voor een goed begin van het productieproces.

Wie zoeken wij?
Je bent zorgvuldig, stipt en gemotiveerd. Ervaring in fijnmechanische metaalbewerking is niet perse een vereiste. Je wordt volledig intern opgeleid. Het belangrijkste is dat je een positieve instelling hebt en graag het vak wilt leren. Je pakt graag kansen!

Over ons:
Machinefabriek van den Elsen is specialist in het produceren van fijn-mechanische onderdelen. Wij werken met de modernste CNC-machines en Cam systemen. Een prettige werksfeer en liefde voor ons vak zijn belangrijke kenmerken van ons bedrijf. Onze kernwaarden; Kwaliteit, Loyaliteit, Teamgeest, Continue verbetering en een Transparante cultuur vind je in al onze mensen en producten.

Er is veel aandacht voor persoonlijke groei en opleiding. Je werkt in een positief en gemotiveerd team en we bieden gunstige arbeidsvoorwaarden.

Meer weten? Bel: 0497 518838 of mail: info@vdelsen-mf.nl